Wij werken voor

Asré support & coaching werkt voor diverse opdrachtgevers.
Van zzp’ers tot middelgrote bedrijven als ook concerns.

“Ik heb al vele uiteenlopende opdrachten met succes afgerond en wordt regelmatig door opdrachtgevers teruggevraagd. Dat doet me goed. Door de uitbreiding van mijn activiteiten met coaching kan ik een nog bredere invulling geven in mijn advies naar organisaties toe. Daarmee spiegel ik niet alleen processen in uw bedrijf maar spiegelt mijn bedrijf van nu nog meer wie ik zelf ben maar vooral ook waar ik het liefst mee bezig ben, namelijk bijdragen aan persoonlijke en bedrijfsmatige ontwikkeling. En daar ben ik trots op!”

Asré is transparant en communicatief sterk, maar tevens sfeergevoelig: ze voelt aan wanneer iets niet gaat zoals het moet gaan. Benoemt dit en stuurt hierin aan. Hierdoor fungeert ze als een extra paar ogen en oren binnen de organisatie. Kortom een op en top ondersteuner en troubleshooter in alle facetten, ze doet altijd een stapje extra; ook als dat niet wordt verwacht.

Chris de Groot
Owner Fore-C Vastgoed bv

In meerdere situaties met Asré als interim-directiesecretaresse samengewerkt. Alle lof voor haar vakdeskundigheid, veelzijdigheid en professionele houding. Ook een fijne sparringspartner. Asré is direct inzetbaar in een nieuwe situatie en verkrijgt snel overzicht. Opvallend is haar vriendelijke, duidelijke en coachende houding naar medewerkers en directe collega's. Kortom, een parel om aan te bevelen.

Angelique Lamme
Directeur-bestuurder in de ouderenzorg bij Herfstzon

Asré is een directiesecretaresse in hart en nieren. Ze verstaat het vak zeer goed en met veel toewijding boekt ze snel resultaten. Ze heeft een hele praktische aanpak, is zeer integer en in staat om snel een analyse te maken van de situatie die ze aantreft en daar naar te handelen. Ze denkt met je mee, geeft goede adviezen en brengt die ondersteuning die nodig is en zelfs nog een beetje meer. Asré, je bent een vakvrouw!

Maranke van Santen
Bestuurssecretaris bij Vanboeijen